Skip links

Transport marfă

TELEFON

Sună-ne la numărul
0760 653 200

ORE DE LUCRU

Luni – Vineri
9:00 – 17:00

LOCAȚIE

DJ109C, Gherla, Cluj County, Mintiu Gherlii

Contact

Ofertă personalizată
quote left

Alături de o echipă experimentată și calificată, Misi99 transportă marfă de peste 20 de ani, național și internațional. Ne bucurăm de fiecare drum în parte și avem siguranța  marfa ta este pe mâini bune cu noi 

CAMIOANE

Transportăm marfă în cele mai înalte condiții de siguranță. Chiar dacă este vorba de obiecte fragile, grele, voluminoase sau cantitative, coletele ajung la destinație așa cum au plecat, în timp record. Autocamioanele Misi99 asigură cel mai rapid și sigur transport de marfă, indiferent de natura traseului, coletului sau clientului.

Dispunem de un parc auto cu peste 50 de autovehicule, dintre care autocamione cu o capacitate de încărcare de până la 24 de tone. Toate vehiculele sunt moderne, verificate la zi, pregătite să ofere cele mai calitative servicii de transport. În orice zi, la orice oră.

 

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați la numerele:

Mobil: +40 760 653 200,
Mobil 2: +40 760 653 206
Office: +40 264 244 319
Fax: +40 264 248 309

Vehicule moderne și verificate

Ne bucurăm de o flotă complexă de autovehicule moderne și verificate în prealabil, înaintea fiecărei curse.

Prețuri atractive

Știm prea bine că o călătorie implică multă relaxare și deconectare, motiv pentru care prețul biletelor noastre nu va afecta niciodată buna dispoziție.

Personal calificat

Personalul nostru este ales în funcție de experiența sa, de pricepere și îndemânare.
Cu noi, drumurile sunt sigure.

Siguranță

Pentru noi, siguranța este prioritară. În timp ce călătorii se bucură de un drum lin, personalul nostru se asigură că toată lumea este în siguranță.

Disponibilitate

Suntem la dispoziția clientului pentru orice fel de transport: eveniment cu familia, colegii, excursii cu clasa, teambuilding și orice altă escapadă.

Profesionalism

Fiecare client este diferit, la fel și fiecare drum. Ne adaptăm serviciile pentru nevoile fiecărei colaborări și respectăm toate cursele în egală măsură.

FEEDBACK

CE SPUN CLIENȚII NOSTRI?

FEEDBACK

CE SPUN CLIENȚII NOSTRI

quote left 2

“Sunt învățătoare și am apelat la autobuzele Misi99 pentru o excursie cu clasa. Copiii s-au distrat de minune pe drum, am plecat la timp și am ajuns la timp la cabană. Costurile au fost avantajoase. Mulțumim”

sign 1 1

 

Lucreția Tănase

quote left 2

“Mulțumim pentru o călătorie plăcută către teambuilding-ul nostru la munte! Șoferul s-a descurcat foarte bine pe un drum îngust și înzăpezit. Probabil rămâneam acolo dacă eram noi la volan, hahaha.”

2

 

Emil Lunceagu