Skip links

Despre noi

TELEFON

Sună-ne la numărul
0760 653 200

ORE DE LUCRU

Luni – Vineri
9:00 – 17:00

LOCAȚIE

DJ109C, Gherla, Cluj County, Mintiu Gherlii

Contact

Ofertă personalizată
quote left

Misi99 este o companie de transport de marfă și persoane fondată în anul 1999 în Sic, comună situată în Județul Cluj, la 45 de km de orașul Cluj-Napoca. Echipa noastră este formată din peste 50 de angajați calificați în postura de: șoferi, mecanici, consilier vânzări și contabilitate.

flota masini misi99

Ne adaptăm serviciile în funcție de nevoile clientului.

Înțelegem că fiecare colaborare este diferită, drept urmare ne adaptăm serviciile în funcție de nevoile clientului, atât când vine vorba despre transportul de marfă, cât și în cazul transportului de persoane.

Transport marfă

De peste 20 de ani, echipa noastră găsește cele mai avantajoase rute pentru marfa colaboratorilor noștri. Indiferent de dimensiunea coletului, de destinația acestuia sau de durata livrării, șoferii noștri vă stau la dispoziție pentru orice cerință.

Transport persoane

Îți oferim cea mai plăcută experiență de călătorie pentru a te putea bucura de drum la fel cum te bucuri de destinație. Indiferent de numărul de persoane, de destinație sau de perioada în care dorești să călătorești, îți stăm la dispoziție cu o echipă de profesioniști.

Vehicule moderne și verificate

Ne bucurăm de o flotă complexă de autovehicule moderne și verificate în prealabil, înaintea fiecărei curse.

Prețuri atractive

Știm prea bine că o călătorie implică multă relaxare și deconectare, motiv pentru care prețul biletelor noastre nu va afecta niciodată buna dispoziție.

Personal calificat

Personalul nostru este ales în funcție de experiența sa, de pricepere și îndemânare.
Cu noi, drumurile sunt sigure.

Siguranță

Pentru noi, siguranța este prioritară. În timp ce călătorii se bucură de un drum lin, personalul nostru se asigură că toată lumea este în siguranță.

Disponibilitate

Suntem la dispoziția clientului pentru orice fel de transport: eveniment cu familia, colegii, excursii cu clasa, teambuilding și orice altă escapadă.

Profesionalism

Fiecare client este diferit, la fel și fiecare drum. Ne adaptăm serviciile pentru nevoile fiecărei colaborări și respectăm toate cursele în egală măsură.

FEEDBACK

CE SPUN CLIENȚII NOSTRI?

Feedback

CE SPUN CLIENȚII NOSTRI?

quote left 2

“Sunt învățătoare și am apelat la autobuzele Misi99 pentru o excursie cu clasa. Copiii s-au distrat de minune pe drum, am plecat la timp și am ajuns la timp la cabană. Costurile au fost avantajoase. Mulțumim”

sign 1 1

 

Lucreția Tănase

quote left 2

“Mulțumim pentru o călătorie plăcută către teambuilding-ul nostru la munte! Șoferul s-a descurcat foarte bine pe un drum îngust și înzăpezit. Probabil rămâneam acolo dacă eram noi la volan, hahaha.”

2

 

Emil Lunceagu